Eleven är inte problemet!

av

eaip15

Under de två sista veckorna i oktober pågår en skolkampanj, #elevenärinteproblemet, som Attention Riks har startat. Vi i Attention Uddevalla med omnejd är självklart med och man kan läsa mer om kampanjen på riksförbundets sida.

Vi är ju en väldigt stor lokalförening med många kommuner så vi tänker använda oss av hela hösten för att sprida information och det specifika material som är framtaget.

skolkassen

Vi ska försöka nå ut till så många kanaler som möjligt, till rektorer, lärare och skolpolitiker. Genom kampanjen vill vi sprida kunskap om våra barns behov och situation och uppmana ansvariga att agera.

Vi har också startat ett instagramkonto där man kan följa oss, inte bara i den här kampanjen utan även i vårt löpande arbete i föreningen. Vi är flera som uppdaterar där och det kan vara både allvar och skoj. Följ oss gärna!

IMG_1350 (1)

Attention Riks skriver följande på sin facebooksida:

Tack vare Attentions fantastiska lokalföreningar har nu 1000 skolkassar delats ut runtomkring i landet! På kampanjsidan har föreningarnas bilder på utdelningen av skolkassarna lagts upp. Gå in och kika: http://korta.nu/kassen_sprids
PS. Inom några veckor kommer vi ta fram fler skolkassar som vi kommer sälja i vår webbutik – så håll utkik! DS.‪ #‎elevenärinteproblemet‬

buy testosterone kamagra oral jelly rezeptfrei kaufen

Kommentarer är avstängda.