Viktigt, om vår nya sida!

av

Vill påminna om att det är viktigt att titta på datum/årtal när ni kikar på våra aktiviteter. Vår nya sida innebär att vi har en löpande text, som på en blogg. Det vill säga, inlägg långt bak är inte alltid aktuellt just nu, utan står det tex 4 maj 2014, så är det en aktivitet vi gjorde för ett år sedan.

Vi kan ta bort alla våra gamla inlägg, men det vore kanske synd då det är meningen att vi ska kunna ha ett arkiv att kika på, att se vad vi gjort, lägga in bilder och så vidare. Vi får diskutera vidare om vi ska göra om sidan så att den blir mer som förut. Till dess att vi fått tid att jobba på detta så tänk på att alltid läsa till vilket datum till exempel en föreläsning gäller. Det kommer en kalender så småningom där man se våra aktiviteter från dag till dag om man så önskar. 🙂 Vi jobbar på i den mån vi har tid och möjlighet.

Om ni tycker det är svårt att följa med i en löpande text och utläsa rätt datum, så har vi även ett nyhetsbrev, där allt som är aktuellt just nu, under kortare tidsintervall, står nedskrivet.
Har ni inte anmält till nyhetsbrevet (man får det automatiskt som medlem) så kan ni anmäla att ni vill ha nyhetsbrev till info@attentionuddevalla.se
Man kan få det på email eller som vanligt brev, skriv vilket ni önskar.

 

 

sci tropin testosterone cypionate for sale

Kommentarer är avstängda.